Versek
Both Balázs versei
„Kiben nem csikordul az éhség, / fűtött teremben tapsol. / Hidegen süt rám a vereslő nap, / mint terád a barakksor.” Both Balázs versei a Bárkából. 
Szilágyi András versei
„Aminek nyílnia kell, / Nyílnia és virágoznia, / Ami nem…, nem akar / Bennünk szabadságot.” Szilágyi András versei. 
Jász Attila–Csendes Toll: A bölények kipusztulása
„akik ismernek, nem lepődnek meg, / tudják, addig nem nyugszol bele a dolgokba, / míg át nem szakítod a falat fejjel, // amúgy persze ez is csak gyakorlat kérdése, / mint minden más.” Jász...
Zalán Tibor: Alkonyi tűnődések
„Látod-e estelek már Oly’ rebegő a világ így / lassul szív s az egyensúly elhagy a botladozáskor” – Zalán Tibor Bárka-indító verse. 
Csobánka Zsuzsa Emese versei
„Hagyd, a teste végül puszta emlék. / Hídon vitt át, magaddal összekötni. / Nézed, ahogy elindul visszafelé, / átértél, ő összecsuklik, / most enged el.” Csobánka Zsuzsa Emese versei. 
Lövétei Lázár László: Feketemunka
„És hol lakik az a vállakozó? – / Kérdeztem a csövest / A Bibliában testvér – / Mondta a csöves / De ne keseredj el / Egy  kis szerencsével / Te is lehetsz ilyen utolsó munkás / Na fizess már egy...
Tompa Gábor versei
„Maradandó csupán az ismeretlen, / amit egy röpke titokban kerestem, / s amiért boldogan elkárhozok.” Tompa Gábor négy verse a Bárkából. 
Csapó Angéla versei
„Ágyás fölé hajolni, / elveszni valaki másban, / a boldogság nem érzés, / de otthon a nemtudásban.” Csapó Angéla versei a Bárkából.
Karkó Ádám versei
„S ott állok mindennap, minden délben, / figyellek, ahogy felém intesz, és másra / figyelsz, figyellek, ahogy boldoggá válsz, / ahogy boldoggá válok a bezártságban.” Karkó Ádám versei. 
Darvasi László: Vidám versek a vidám futószalag mellől
„Füst kavarog a homlok körül, / lepkézik a pernye, / ugrál a lélek kis vasas bakancsában, / ordít. / Minden nyelven ordít / a lélek. / Ordít. / Ordít.” Darvasi László versei a Bárkából. 
< >
Ütőér
Vári Fábián László tárcáiMolnár Krisztina Rita tárcái Bék Timur tárcáiKarácsonyi Zsolt tárcái
Versek
Both Balázs versei Lövétei Lázár László: FeketemunkaSzilágyi András verseiTompa Gábor versei
Prózák
Bene Zoltán: Isten, ítéletMárton László: HűKovács Dominik˗Kovács Viktor: Az Öles-Szüdi vonalLégrádi Gergely novellái
Drámák
Téblábolók, avagy eszetlenül váltjuk a rendszertCsík Mónika: Az ember tragédiája - Nyolc és feledik színDarvasi László: Karády zárkájaAcsai Roland: Farkasok
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum
Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA