Versek
Kántor Péter: Eltévedtek
„S nevet cserélnek utcák, terek, / a szobrok is elkóborolnak, / útra kelt fák bolyonganak, / eltévedt történetek (...).” Kántor Péter Eltévedtek című verse, mely a 2019/6-os Bárka elején jelent meg, a...
Szőcs Géza: Tíz kicsi néger
„Megírtam a levelembe: / gyere velem le / Velembe. / A szerelem velem sötét, / a szerelem sötét velem.” Szőcs Géza versei. 
Mogyorósi László versei
„Tüzet kértem Prométheusztól, / hogy rég elfelejtett rutinból / rágyújtsak, a füstöt letüdőzve / sétáljak át a nyárból az őszbe.” Mogyorósi László versei a Bárkából. 
Tompa Gábor versei
„Bálvánnyá torzult, nemtelen Héra, / lombikban ismersz a magadéra, / Kharübdisz tengert köpköd a szeszre, / a nimfát #zaklató Ulyssesre!” Tompa Gábor versei a Bárkából. 
Szálinger Balázs: A siriusiak
„Géza például már annyira félt, / Hogy Vajkot is átnevezte Istvánra, / S aztán történt ezer dolog, majd végül / Nyolc után lettek főzőműsorok.” Szálinger Balázs verse a Bárkából. 
Gál Ferenc versei
„A viszonosság kedviért / ma orvosommal ettem. / Írásképem változására csak legyintett, / a szobainas meg a hangyák / vonulási útja viszont érdekelte, / körbevezettem.” Gál Ferenc versei. 
Lövétei Lázár László: Feketemunka
„Akkor azt hitted / Hogy a szégyen tart vissza / Vagy csak nem akartál lebukni / Most viszont azt olvasod / Hogy te is óvtad a környezetet.” Lövétei Lázár László versei. 
Szálinger Balázs: Zrínyiújvári dal
„Ostrom után visszaalszik a táj, / Magára húzza az erdőtakarót. / A vár a mesék sorába áll, / Balladás ködöt tart fölé a mocsár.” Szálinger Balázs verse a friss Bárkából.

Tóth László: Badar radar
„Nem csábítnak immár a szűzleányok, / hol eddig mindig fel- / ott már inkább csak leállok.” Tóth László humoros versei a Bárkából. 
Hodossy Gyula versei
„Másnap reggel vidáman kelt. Nem ment ki a ház elé, mint még soha. / A résnyire nyitott ablakon át enyhén ismét behallatszott egyesek nyüszítése, a krákogás, a kétségbeesett óbégatás, de már nem...
< >
Ütőér
Sándor Zoltán tárcáiSzabó T. Anna tárcái Szív Ernő tárcáiSzálinger Balázs tárcái
Versek
Kántor Péter: EltévedtekGál Ferenc verseiSzőcs Géza: Tíz kicsi négerLövétei Lázár László: Feketemunka
Prózák
Józsa Péter: Berlin háromszorAbafáy-Deák Csillag: VeronikaEgressy Zoltán: ÖtvenSzabó T. Anna: Alagsors
Kritikák
Az értelmezés olvasata - Márkus Béla Szilágyi István-monográfiájárólA rendezetlenség szabályos keretezése - az Aszteriónról Maradunk a FöldönAz azsagonjáró
Drámák
Csík Mónika: Az ember tragédiája - Nyolc és feledik színDarvasi László: Karády zárkájaAcsai Roland: Farkasok Pozsgai Zsolt: A Szellemúrnő
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum
Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA