Versek
Jász Attila versei
„egyáltalán nem / lehet majd kinyitni idővel, amikor már csak kísérteni fogok ebben / a házban, és már csak a könyveim lesznek a polcon, rájuk fújom / a port időnként óvatosan, és várom, hogy valaki...
Muszka Sándor versei
„Békülnöd kéne vereségeddel, / megvonva vállad, én akartam így, / felhajtani a keserű mérget, / otthonra lelni a csikorgó télben.” Muszka Sándor versei a legújabb Bárkából.

Karacs Andrea versei
„és ez feldob, valóban, meglepően / feketébb, annyira, hogy ettől észre sem / veszik, hogy fölötte, fölötte vagy tíz / centivel, a hajam helyén, kendőt hordok.” Karacs Andrea versei.
Fekete Vince: Profilkép
„az arcon az elválás romjai de mégis szép / és kiegyensúlyozott a romok szépséges / ornamentikája rajta fogadj magadba” - Fekete Vince verse a Bárkából.
Kürti László versei
„másnap, akárcsak az a hadvezér, / ki elvesztette rég a háborúkat. / remegve jött, arca hamufehér, / de asszonyai így is érte nyúltak.” Kürti László versei a Bárkából. 
Lanczkor Gábor versei
„Az ághelyes gyertyántuskó fénylőn recseg, / és elhasad – mint egy villámfényes vihar / éjjelén. Nem, másképp: a fejsze / nem vihar, a karom folytatása a fejsze.” Lanczkor Gábor versei. 
Grecsó Krisztián versei
„Hallgat a szó most, bokra a mélység, / Mitől óvnám még az életemet?, / Rettegni érte is épp úgy kevélység, / Mint végigvenni a végleteket.” Grecsó Krisztián versei a Bárkából. 
Papp Gréta versei
„Kezünket összekulcsoljuk, ha vihar közeleg. / Dörgéseknél egyre hangosabban, / szavak közepén veszünk levegőt.” Papp Gréta versei. 
Bíró József versei
„időtlenné nemesült játékszabályok / múltvilágunkból csupáncsak felidézhetők” - Bíró József versei.
Tóbiás Krisztián: Blondel tükör
„van úgy mikor / mindannyian egy kicsit / főbe lőjük magunkat / vannak pillanatok amikor / legszívesebben / csak egy kicsit / ideiglenesen / főbe lőnénk magunkat” - Tóbiás Krisztián versei. 
< >
Hírek
Ünnepi Bárka-est és díjkiosztóNagy Gábor és Paszkál Gilevszki kapta a 2019-es Balassi Bálint-emlékkardotElhunyt Tandori DezsőTakács Zsuzsa az Artisjus irodalmi nagydíjasa
Ütőér
Lövétei Lázár László tárcái Kiss Judit Ágnes tárcáiMárton László tárcái Csehy Zoltán tárcái
Versek
Jász Attila verseiLanczkor Gábor versei Muszka Sándor verseiGrecsó Krisztián versei
Prózák
Kiss Judit Ágnes: FeketemagyarHidi Tünde: ÖrökségEgressy Zoltán: Hold onJózsa Péter: Nicolo kapitány jól fizető útja
Kritikák
A balladák vége - Muszka Sándor: SzégyenOtthonosan a szövegbenHátrahagyottakGyermekkor a szögesdróton túl
Drámák
Acsai Roland: Farkasok Pozsgai Zsolt: A SzellemúrnőGyőrei Zsolt – Schlachtovszky Csaba: Jácint pereVörös István: Pisztoly az asztalon
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum

Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA