Versek
Mogyorósi László versei
„Tüzet kértem Prométheusztól, / hogy rég elfelejtett rutinból / rágyújtsak, a füstöt letüdőzve / sétáljak át a nyárból az őszbe.” Mogyorósi László versei a Bárkából. 
Tompa Gábor versei
„Bálvánnyá torzult, nemtelen Héra, / lombikban ismersz a magadéra, / Kharübdisz tengert köpköd a szeszre, / a nimfát #zaklató Ulyssesre!” Tompa Gábor versei a Bárkából. 
Szálinger Balázs: A siriusiak
„Géza például már annyira félt, / Hogy Vajkot is átnevezte Istvánra, / S aztán történt ezer dolog, majd végül / Nyolc után lettek főzőműsorok.” Szálinger Balázs verse a Bárkából. 
Lackfi János: A húsvirág zsoltára
„Nem a feleslegből adakozott, / önkéntes véradása éltet, / vércsoportja azonos mindenkiével. / Ádám és Éva kinyújtotta kezét, / hogy almát vegyen az élet fájáról, / de halált szakítottak.” Lackfi...
Fecske Csaba versei
„a csönd beköltözik sziklába kőbe / árnyék próbálgatja az éjszakát / beleszeretünk mind az időbe / ki hogy tudja úgy menti magát” - Fecske Csaba három verse a Bárkából. 
Szálinger Balázs: Zrínyiújvári dal
„Ostrom után visszaalszik a táj, / Magára húzza az erdőtakarót. / A vár a mesék sorába áll, / Balladás ködöt tart fölé a mocsár.” Szálinger Balázs verse a friss Bárkából.

Tóth László: Badar radar
„Nem csábítnak immár a szűzleányok, / hol eddig mindig fel- / ott már inkább csak leállok.” Tóth László humoros versei a Bárkából. 
Hodossy Gyula versei
„Másnap reggel vidáman kelt. Nem ment ki a ház elé, mint még soha. / A résnyire nyitott ablakon át enyhén ismét behallatszott egyesek nyüszítése, a krákogás, a kétségbeesett óbégatás, de már nem...
Székely Csaba Ady Endre-paródiái
„Hadd legyenek belőlem mémek! / Mert szeretném, ha szeretnének, / S lennék influencer, / Lennék influencer.” Székely Csaba versei a Bárkából: Ady Endre különböző műsorokat néz a tévében. 
Végh Attila versei
„Kiszáll a rendezőszékből, / a gyerekkorba hazarepül. / Én meg, sorsomnak sztárja, / reggelizek, egyedül.” Végh Attila versei az Irodalmi Humorfesztivál anyagából. 
< >
Ütőér
Szabó T. Anna tárcái Szív Ernő tárcáiSzálinger Balázs tárcái Sándor Zoltán tárcái
Versek
Mogyorósi László verseiSzálinger Balázs: Zrínyiújvári dalTompa Gábor verseiTóth László: Badar radar
Prózák
Abafáy-Deák Csillag: VeronikaEgressy Zoltán: ÖtvenSzabó T. Anna: AlagsorsKontra Ferenc: A faun és a feketerigó
Kritikák
A rendezetlenség szabályos keretezése - az Aszteriónról A rendezetlenség szabályos keretezése - az Aszteriónról Maradunk a FöldönAz azsagonjáró
Drámák
Csík Mónika: Az ember tragédiája - Nyolc és feledik színDarvasi László: Karády zárkájaAcsai Roland: Farkasok Pozsgai Zsolt: A Szellemúrnő
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum
Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA