Versek
Orcsik Roland versei
„Nem erről volt szó. / Hanem, hogy morzsa / sem marad Ninivéből. / Te pedig hallgatsz.” Orcsik Roland versei a Bárkából. 
Jenei Gyula: Távlat
„milyen kegyetlen tud lenni / az ember, mondja az ember. de hát ki okoz több / szenvedést: az ember vagy az isten?” Jenei Gyula Távlat  című verse a Bárkából. 
Bors Anna versei
„állok a zuhany alatt, / nyáron hideg, télen meleg vizet / folyatok testemre, / a testem sokat változott, / ne nyissatok rám, jól vagyok.” Bors Anna versei a Bárkából. 
Halmai Tamás: Az egypartú folyó
„A tanítványok kérték, meséljen a folyóról, melynek vízből van a túlsó partja is.
– Nem láttatok még végtelent? – csodálkozott a mester.” Halmai Tamás 108 koanja a Bárkából. 
Mogyorósi László versei
„s nem térdeplek le eléd könyörögve, / hogy taníts bármi kétes gyönyörökre, / lehetsz királynő, lehetsz kurtizán, / a szépség felül áll minden vitán.” Mogyorósi László versei a Bárkából. 
Zalán Tibor: Utazás Kínából
„És Párizsig a vörösborok / sem hatottak Egyre józanabb / lettél És mind világosabban / láttad jövőtlenséged Csak in / nen el Csak oda ne S ne úgy” - Zalán Tibor verse a Bárkából. 
Bék Timur: Entrópia
„Felszakadnak roppant csillagködök. / Még rendszerűnek látszik az egész. / Egy ütemre vernek mind a délkörök, // de Isten nem hall, nincs, vagy félrenéz.” Bék Timur szonettkoszorúja, mellyel az idei...
Aczél Géza: (szino)líra
„a patetikustól a cinikusig utólag laza egykedvűséggel akár babrálgathatnánk is a történelminek / számon tartott tettet” - Aczél Géza torzószótárának újabb darabjai. 
Pál Dániel Levente bájolói
„álnok / csellel befonják / végleg, mielőtt / még kiröppenne / a – boldogság / kéklő madara.” Pál Dániel Levente bájolói a Bárkából. 
Zuglischer Manó szerelmes
„Madárlesből kerekedsz föl az űrsétára, / negyven évedet hagyod el másik negyvenért, / bemosakodsz, orvos, hajnalok hajnalához, / kikeresztelkedsz Lázár barlangszállásából.” Falusi Márton verse a...
< >
Ütőér
Szív Ernő tárcáiSzálinger Balázs tárcái Sándor Zoltán tárcáiSzabó T. Anna tárcái
Versek
Orcsik Roland verseiZalán Tibor: Utazás KínábólJenei Gyula: TávlatBék Timur: Entrópia
Prózák
Háy János : Az új nőDarvasi László: Az idő szagaPatak Márta: Mindig péntekGéczi János: Utalólapok
Kritikák
Egyetemi görbetükör - a Mágneshegyről Hümmögni a végén - Bocsáss meg, GinsbergAz elidegenedés manifesztációiFülszöveg, két szólamra
Drámák
Acsai Roland: Farkasok Pozsgai Zsolt: A SzellemúrnőGyőrei Zsolt – Schlachtovszky Csaba: Jácint pereVörös István: Pisztoly az asztalon
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum

Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA