Versek
Csobánka Zsuzsa verse
„A föld minden hajnalban / úgy fogad be, mint kölykeit szájában / hordó vadállatot a bozóttűz füstje.” Csobánka Zsuzsa verse a legújabb Bárkából.
Grecsó Krisztián: Józan ima
„Jó tőlem nincs elég terem / Saját magam megrészegít / Mit kezdjek akkor már velem / Ha az árulás se segít” - Grecsó Krisztián verse a Bárkából. 
Tatár Sándor versei
„akkor megállapíthatod magadban: / lehengerített lágyan ringatózó gumimatracáról / a hamvasság kora.” Tatár Sándor versei a Bárkából. 
Juhász Róbert versei
„Kidörzsölődünk egymáson. A sebek összeérnek, begyógyítják a másikat. Aztán újra felsértjük a felszínt. A legközelebbi behegedésnél már összeforradunk.” Juhász Róbert versei a Bárkából.
Szabó T. Anna: Megölt feketerigó
„és csettegni és sikoltozni kezd / és vijjogni gyászolni kérni kezd / torkaszakadtan kiabálni kezd / és könyörög / az égre sír a kert” - Szabó T. Anna verse a Bárkából. 
Egressy Zoltán versei
„Légnyomás, hó és szirti sasok: / egyre feleslegesebb //  tökéletesnek érezni a nap / ragyogtató hullámveréseit.” Egressy Zoltán versei. 
Nagy Magdolna versei
„Szemem elhomályosult, egész életemben ide jártam, / már sehol máshol nem voltam. Elnéztem a tested, / kezed helyén száraz ág, nem nyitottam ki az utolsó szobát.” Nagy Magdolna versei a Bárkából.
Varga Imre versei
„A szó nem hoz vigasztalást, / keresel s keresőt találsz. / Minden ami lehetsz, valál. /
Rímhelyzetben erős H / fal áll.” Varga Imre versei.
Sütő Csaba András prózaversei
„egy kert sosem késik el. körbekerítették. tartós álom azoknak, akik szemükbe takart zöld villanásokkal úgy vélték, mindez megszelídíthető.” - Sütő Csaba András prózaversei a Bárkából.
Acsai Roland versei
„Én, az X-generációhoz tartozó / nomád, arra tanítalak, / hogyan kell lapos kaviccsal kacsázni. / Hogyan lebegjen a kő a víz felett, / mint a lélek a teremtés előtt. / Hogyan ugráljon a víztükrön...
< >
Hírek
A Szépírók Társasága XIV. FesztiváljaMegnyílt a 70. Frankfurti KönyvvásárRejtő Jenő orrvérzésigBárka a bárkában
Ütőér
Márton László tárcái Csehy Zoltán tárcái Lövétei Lázár László tárcái Kiss Judit Ágnes tárcái
Versek
Csobánka Zsuzsa verseEgressy Zoltán verseiGrecsó Krisztián: Józan imaNagy Magdolna versei
Prózák
Lackfi János: Beatles ledarálvaRhédey Gábor novelláiMagyariné szeretőjeKötter Tamás: Az 51-es körzet
Kritikák
Történetek háború után - Horváth László Imre könyvéről Képzelt futás belső tájbanA pénz hatalma - Száraz Miklós György: OsztozkodókA megőrzés makacs igyekezete
Esszék, tanulmányok
Objektív helytörténet szubjektív szemszögbőlA valamikori szlovák településből többnemzetiségű, multikulturális város?Csabensis - Háromszáz mozaikból összeillesztett nagy történetCsabatörténet dióhéjban
Drámák
Acsai Roland: Farkasok Pozsgai Zsolt: A SzellemúrnőGyőrei Zsolt – Schlachtovszky Csaba: Jácint pereVörös István: Pisztoly az asztalon
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum

Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA