Versek
Szálinger Balázs: Lispeszentadorján, prémium események
„Fiókák és új dallamok a születő galaxisnak ható, / Egyre izgalmasabb fakoronában! / A hetvenes évek New Yorkja volt az a környék, / Dühöngött benne a fékeveszett béke.” 
Mohácsi Balázs versei
„a hétköznapok ihlettelenségében újabb és / újabb verseket felejtek el egy-két szóból / kibomolható jegyzékét felhőséták lila / nyugathasadásának” - Mohácsi Balázs versei. 
Szálinger Balázs: A Duna, Suránynál
„Véglegesre száradni bármilyen közösség / Ölén, ez mióta lett maga az üdvösség? / Elbűvölő, szeretnivaló fejleménynek / Tetszik a lakosság – de mondom máshogy: / Öregszem?” - Szálinger Balázs verse. 
Nógrádi Gábor versei
„Aki ütött, nem én voltam. / Szóval, tenyérrel: az nem én. / És nem ő volt, aki ütött, / mikor ütött, szegény.” Nógrádi Gábor versei. 
Zentai Adél versei
„alattam szerelmes tivornya, kancsal / poharakban piroslanak a borok, / egymagam vagyok a város tetején, / nyomomban kivert kutya, a hold morog.” Zentai Adél versei a Bárkából. 
Szondy György versei
„Amikor először jártunk lenn a pokolban, / mi voltunk a legolcsóbb árucikk.  Százával / vettünk magunkból, ama teher fejében, / mit elhagytunk, ők majd rendezik.” Szondy György versei a legfrissebb...
Szilágyi András versei
„Pedig kívánta / volna még a kép, az aranymetszés arányai / helyett csak a testedet, a rajtad elkent vér-vörös / festék lett az ösztönös lendület: a téged harapó / mozgatóideg.” Szilágyi András...
Turai Laura versei
„A tavon járni hívott a / szél és a föld, / mert fuldokoltam a tűzben.” Turai Laura versei a Bárkából.
Péter Erika: Paletták
„Bámul a semmibe. / Agyában szavak kavarognak: / dicsőség, díj, Párizs… / Lefekszik. Fásultan / másik oldalára fordul.” Péter Erika versei. 
Kiss Benedek versei
„Minek nekem már a tér – / csak a jövő idő hibádzik / négyszög szobám peremén, / ahol szemem a múltban ázik.” Kiss Benedek Bárka-indító versei.
< >
Ütőér
Szív Ernő tárcáiSzálinger Balázs tárcái Sándor Zoltán tárcáiSzabó T. Anna tárcái
Versek
Szálinger Balázs: Lispeszentadorján, prémium eseményekSzondy György verseiMohácsi Balázs verseiSzilágyi András versei
Prózák
Kései házasságHaász János: Apa csak egy voltCsabai László: HármanPapírváros-szilánkok
Kritikák
Túl a teljességen - a 361°-rólNyelvek, világok, határok - Tóth László Wittgenstein szóvivőjérőlAz árulás testi kényszereRóni a kilométerek mondatait
Drámák
Acsai Roland: Farkasok Pozsgai Zsolt: A SzellemúrnőGyőrei Zsolt – Schlachtovszky Csaba: Jácint pereVörös István: Pisztoly az asztalon
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum

Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA