Hírek

 

Barkak_2022.jpg 

 

Irodalmat a fa alá!

 

Igényes és ötletes ajándékot szeretne adni családtagjainak, barátainak? Lepje meg szeretteit egyéves Bárka-előfizetéssel, és a posta hat darab, szép kivitelezésű és tartalmas folyóiratot fog kézbesíteni nekik 2023-ban. Folyóiratunkban a kortárs szépirodalom élvonalának keresztmetszetét kínáljuk, valamint folyamatosan ébren tartjuk a kritikai érzéküket is. A képzőművészet terén szakavatott munkatársaink vezetik be figyelmet érdemlő tárlatok világaiba, a mai színház nagy eseményeit pedig kiemelten követjük. Ráadásul immár évek óta gyermekirodalmi rovattal is jelentkezünk, így elmondható: a Bárka valósággal a család folyóirata lesz. Akár önmagának is megengedheti ezt az anyagilag csekély, ám tartalmát tekintve igen értékes, hosszútávra szóló ajándékot. A december 24. éjfélig leadott rendeléseket kedvezményes áron regisztráljuk. Mindazok, akik most jelzik előfizetési igényüket, 500 forintos árengedménnyel, mindössze 2500 Ft-os éves áron juthatnak a laphoz. (Az egyéves megrendelés vonatkozhat a következő naptári évre, vagy akár azonnal is megkezdhető.)

 

 

Megrendelés

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, elnyerte tetszését a Bárka, kérjük, fizessen elő lapunkra! Előfizetését postai úton is tudjuk fogadni, de ha Ön használ telebankos szolgáltatást, megrendelheti, és kifizetheti a folyóiratot akár otthonából is. Éves előfizetési díjunk december 24-ig 2500 Ft (egyébként 3000 forint), ezért hat lapszámot (kéthavonta) postázunk Önnek.

A megrendelés a következőképpen történik: utalja át az előfizetési díj összegét a 117 33003-15342311 bankszámlaszámra (az átutalás közleménye rovatba írja oda, hogy Bárka előfizetés). Küldjön rövid e-mailt titkárnőnknek, Lehoczki Orsolyának a titkar.barka@gmail.com címre (megadva nevét és pontos lakcímét). A levélben, kérjük, jelezze, hogy előfizetése naptári évre szól (az adott évben visszamenőleg is tudjuk küldeni a lapszámokat), vagy inkább folytatólagosan szeretné kapni a Bárkát (például decembertől decemberig). Megrendelését regisztráljuk, és a következő lapszámot a posta kézbesíti Önnek vagy a megjelölt személynek.

 


Főoldal

2022. december 06.
Kiss László tárcáiLackfi János tárcái Szabados Attila tárcáiCsík Mónika tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Szarvas Ferenc: Amikor az ellenőr mindennap megtanult egy versetKas Kriszta novellái
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Molnár Lajos verseiGéczi János verseiZalán Tibor verseiGergely Ágnes: Az ausztriai lépcsősor
Haász János: A puskás emberAbafáy-Deák Csillag: Csók sem voltHáy János: Boldog boldogtalanKötter Tamás: Izgalmas életek
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKApku_logo.png