Hírek

 

iras_meret.jpg

 

21 – Folyamatosan közzétesszük a legizgalmasabb verseket

 

Új év, új szám, új lehetőségek – mit jelent, mire biztat, mit juttat eszünkbe a 21? Az új év sorszáma? Kártyajáték? Életkor? Időtartam? A Bárkaonline szerkesztősége pályakezdő – 21 év körüli – szerzők  kötött formában(!) írt verseit várta január 31-ig, amelyek ennek a számnak a jelentéseit járják körül, helyezik eredeti szövegkörnyezetbe.

Felhívásunkat nagy érdeklődés fogadta, sok eredeti művet küldtek be a megadott e-mail címre. A beérkezett anyagok között több nagyon izgalmas verset találtunk, ugyanakkor olyanokat is, amelyek nem feleltek meg a kiírt feltételeknek.

A ki nem választott művek között is több olyan van, amelyben látható a tehetség, illetve kiemelkedő sorok, ötletes megoldások bukkannak fel. Szerzőiket további alkotómunkára buzdítjuk.

A legsikerültebb alkotásokat a Bárkaonline felületén jelentetjük meg. A beérkező levelek nagy száma miatt nem áll módunkban mindenkinek külön válaszolni. A szerzőket értesítjük arról, ha bekerült a szövegük a közölendők közé, és február folyamán valószínűleg minden kiválasztott szöveg meg is jelenik.

Köszönjük a részvételt mindenkinek!


Főoldal

2021. február 08.
Éltető József tárcái Szil Ágnes tárcái Nagy Koppány Zsolt tárcáiMolnár Krisztina Rita tárcái
Erdész Ádám: A meghatározó évszázad történeteibőlMúltbéli járványokról
Húsvét utáni tormaság A múzeumok új barátja (III.)
Nádasdy Ádám verseiDrávucz Zsolt: Képeslapok Győri László verseiSimon Adri–Zsille Gábor: Rollertime
Molnár Lajos: Jó KaresznekKötter Tamás: Fair játék Légrádi Gergely novelláiDöme Barbara: Angyal a pincéből
Zalán Tibor: El kell mondanomMárton László: Nibelungok, I. felvonásMaruszki Balázs: Vasember fiaiTéblábolók, avagy eszetlenül váltjuk a rendszert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumProgramokFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA