Hírek

 

 Mondani_valok_uj.jpg

 

Rendelhető a Mondani-valók antológia

 

Újra rendelhető vadonatúj alkalmi gyermekvers-antológiánk, a Mondani-valók.

A könyv alapára 2.900 forint, postaköltséggel pedig így alakulnak a költségek:

 

Magyarország területén: 1 darab: 3.290 forint; elsőbbségivel: 3.415 forint.

4-14 darab esetén: az antológiák számával szorzott 2.900 forint + 1.185 forint postaköltség.

A környező országokba:

1 db: 4.490 forint.

elsőbbségivel: 4.625 forint.

 

A megrendeléshez kérünk szépen egy rövid levelet a barkagyerekvers@gmail.com címre, valamint az összeget a 11733003-15342311 (Békéscsabai Jókai Színház) bankszámlára küldeni.

Az „átutalás közleménye” mezőbe kérjük ezt beírni: Bárka antológia.

Ha az utalás megtörténtéről bizonylatot tudnak küldeni (akár képernyőfotót), az jelentősen meggyorsíthatja a folyamatot.

Igény szerint csekket is küldünk azoknak, akik nem használnak internetbank szolgáltatást. Kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel.


*

 

Hiánypótló, színes válogatást tart kezében az olvasó. Olyan verseket válogattunk össze, amelyeket talán nem is annyira kell mondani, hanem inkább érdemes. Vagy, más-más indokkal: érdekes.

Azért, hogy ez az összeállítás elkészüljön, arra kértük a kortárs magyar költőket: legyenek kicsit gyerekek – kisiskolások, lázadó kamaszok vagy életkezdés előtt álló majdnem-felnőttek –, és merjenek komolyan játszani. Nézzenek be az adott ünnepek mögé.

Ahogy folyóiratunk, a Bárka pályázati felhívásában is megfogalmaztuk, azt szerettük volna, hogy a pályázatra beérkező művek ne banalizálják az adott ünnepet, hanem tartalommal töltsék meg: azt mutassák meg, hogy ezek a jeles napok mitől különlegesek, mitől lehetnek kiemelten fontosak egy gyereknek is, úgy, hogy közben nemcsak a tisztelet, hanem a játék hangján is szólnak. Nem titkolt célunk volt, hogy a születő művekkel jelentősen hozzájáruljunk az általános- és középiskolai ünnepségek versanyagának felfrissítéséhez.

 


Főoldal

2020. január 07.
Nagy Koppány Zsolt tárcáiGyőrei Zsolt tárcái Éltető József tárcái Szil Ágnes tárcái
A Nagyszalonta-Doboz sertéstengely, avagy a makkoltatás, ami összekötBékési csipkelődők
Falusi Márton: Dal, ellendalKiss Judit Ágnes humoros versei Károly Dorina versei Poós Zoltán: 1979. december 3. – Lőkösháza
Gömöri György: Harmadik karantén-naplóLantos László Triceps: Jézus fiaOravecz Imre: AlkonynaplóAbafáy-Deák Csillag: Ad acta
Márton László: Nibelungok – Negyedik felvonásMárton László: Nibelungok – Harmadik felvonásMárton László: Nibelungok, II. felvonásZalán Tibor: El kell mondanom
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumProgramokFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA