Hírek

 

 Magyar_Iroszovetseg_meret.jpg

 

Digitális könyvnyomtatási pályázat

 

A Magyar Írószövetség is csatlakozik a Canon Hungária immár 7. alkalommal meghirdetett digitális könyvnyomtatási pályázatához, melynek célja, hogy a magyar könyvpiacra jellemző egyre kisebb példányszámú szépirodalmi művek írói nagyobb lehetőséget kapjanak műveik megjelentetésére. Feltételek és részletek itt:

 

A pályázat nyílt, bárki részt vehet rajta, aki kéziratának szerkesztett változatát valamely Magyarországon működő kiadón keresztül 2015. május 15-ig eljuttatja a konyvpalyazat@canon.hu e-mail címre. A beérkezett szépirodalmi művek közül szakmai zsűri választ ki összesen 12 alkotást, melyeket a Canon Hungária Kft. mint a pályázat kiírója, díjmentesen kinyomtat 250-250 példányban, a pályázót csak a 40.000 forintos kötészeti díj terheli.

A bírálati szempontok között egyaránt szerepelnek tartalmi és esztétikai kritériumok, vagyis a cél 12 értékes mű megjelentetése, kiemelkedő minőségben.

A 12 nyertes már elkészített könyve indul a pályázat keretein belül megtartott Legszebb Könyv versenyen is. A pályázat eredményhirdetésére a Könyvhéten kerül sor, a Legszebb Könyv-díjat szeptemberben ünnepélyes keretek közt adják át a nyertesnek, amikor az összes kész, kinyomtatott nyertes pálkyázati művet átadják. A pályázat további együttműködő partnerei az Europapier Budapest Kft. és a Stanctechnik Kft.

 

 pf02.jpg

 


 Főoldal

2015. március 06.
Kiss László tárcáiLackfi János tárcái Szabados Attila tárcáiCsík Mónika tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Szarvas Ferenc: Amikor az ellenőr mindennap megtanult egy versetKas Kriszta novellái
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Molnár Lajos verseiGéczi János verseiZalán Tibor verseiGergely Ágnes: Az ausztriai lépcsősor
Haász János: A puskás emberAbafáy-Deák Csillag: Csók sem voltHáy János: Boldog boldogtalanKötter Tamás: Izgalmas életek
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKApku_logo.png