Papírhajó - Lakatlan szigetre való

Lakatlan szigetre való

Lakatlan szigetre csomagolunk
Szóval, ha ennyi könyvet felpakolunk, már nem is lesz a sziget lakatlan: csupa nyüzsgés, kaland meg öröm lesz benne. Ezeket vinnénk most, Az Év Gyerekkönyve Díj 2023 nyertes könyveit!
 
Karácsonyt egy lakatlan szigeten!
 Legyen karácsony! És jókedv! A Papírhajó legénysége már nagyon várja – a bőröndünk tele új ünnepi könyvekkel, irány egy lakatlan sziget!
Lakatlan szigetre való könyvek

 
Meleg teák és jó könyvek ideje – még egy lakatlan szigeten is jár ennyi… Gyerekkönyvkiadós válogatás az újdonságokból, kicsit már ajándékötlet jelleggel, a Papírhajón!
A Papírhajó nagy karácsonyi könyvajánlója

Mit kérünk karácsonyra? 1. Békét, nyugalmat – irány egy lakatlan sziget! 2. Sok jó könyvet ‒ még most sem késő beszerezni a legjobb karácsonyi gyerekkönyveket! A Papírhajó nagy karácsonyi...
A Papírhajó könyvajánlója
Kipihenni a könyvfesztiválos vadászatot, aztán irány egy lakatlan sziget! Zsákmányolt könyvekkel, persze… A Papírhajó teljesen szubjektív 10-es könyvajánlója.
Könyvheti kalandok a Papírhajón!
Könyvheti kalandok várnak! Még pár nap – és irány egy lakatlan sziget! Sok könyvvel, persze… A Papírhajó 10+1-es könyvheti könyvajánlója.
A Papírhajó harmadik karácsonyi könyvajánlója
Visszaszámlás vége! Legyen akkor immár egy kicsit vagy egészen lila a karácsony – azaz ínyencségek, különlegességek a legelvetemültebb gyerekirodalom-rajongóknak!
A Papírhajó harmadik karácsonyi...
A Papírhajó második karácsonyi könyvajánlója
Kezdjünk pakolni! Már látszik az alagút vége, azaz az év vége, és jön a nagy karácsonyi lazulás. Irány egy lakatlan sziget! Na jó, lehet ott is egy icipici karácsonyi hangulat azért… A Papírhajó...
A Papírhajó első ünnepi könyvajánlója
Vegyük elő a régi kedvenceket, olvassuk újra – egy kicsit lépjünk vissza az időbe, olvastuk itt, Dér Adrienn meséjében, még a medvéknek is kell egy csigaház…
A Papírhajó első ünnepváró...
A Papírhajó második ünnepi könyvajánlója
Milyen a mi karácsonyunk? Hát ilyen: kuckózós, könyves… Mintha egy lakatlan szigeten lennénk: csak mi ‒ és a csoda. A Papírhajó második ünnepi könyvajánlója.
< >
Kontra Ferenc tárcáiHáy János tárcáiElek Tibor tárcáiKopriva Nikolett tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Mindák Dániel: CsokitortaCsabay-Tóth Bálint: A sarj
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Fekete Vince: Gyönyörű apokalipszisAcsai Roland verseiGál Ferenc verseiFarkas Wellmann Éva: Magad lehetsz
Oberczián Géza: EgyedülOberczián Géza: EgyedülKovács Dominik – Kovács Viktor: Lesz majd mindenKontra Ferenc: A dalmaták fehéren születnek
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabanka-logo_v4.pngpku_logo.png