Hírek

 

 barkamobil.png

 

Frissültünk

 

Örömmel köszöntjük olvasóinkat a Bárkaonline megújult felületén, melyet elsősorban a mobilhasználók fognak észrevenni, értékelni. A honlap arculatát néhány éve már megújítottuk, szerkezetileg logikusabbá tettük, vizuálisan, grafikailag olvasóbarátabbá változtattuk. 

Amellett, hogy a Bárka folyóirat lapjain és a Bárkaonline felületén törekszünk arra, hogy minél változatosabb, színesebb tartalmakkal lássuk el olvasóinkat, az is fontos számunkra, hogy a befogadás könnyű és praktikus legyen.

Mivel az elmúlt években nagyon sok olvasó már nem csak asztali gépről vagy laptopról követ bennünket, hanem telefonjaikon is felkeresik az oldalunkat, úgy döntöttünk, kedvükre teszünk, és megkönnyítjük számukra a böngészést.

A békéscsabai Docufox kft. munkatársai arra törekedtek az új felület kialakítása során, hogy legújabb, kiemelt anyagaink továbbra is lapozható, de egyszerű formában legyenek elérhetőek, és rovataink kétféleképpen is megközelíthetőek legyenek.

Keresőfelületünk dinamikusabbá, könnyebben kezelhetőbbé vált, korábbi anyagaink most már időrendben találhatóak meg.

Jó ismerkedést kívánunk az új mobil-arcunkkal, és továbbra is szeretettel várunk minden új olvasót – akár a nyomtatott Bárka, akár az asztali verziónk, akár az okostelefon képernyőjén megjelenő formánk a szimpatikusabb.

 


Főoldal

2020. december 12.
Vári Fábián László tárcáiMolnár Krisztina Rita tárcái Bék Timur tárcáiKarácsonyi Zsolt tárcái
Erdész Ádám: Kassától KošicéigErdész Ádám: Édesek és mostohák
Farsang Német-GyulánNagy-Laczkó Balázs: Öl, butít és…
Nagy Milán László: 2121 – Nagy Lea: Huszonegy voltamHalmosi Sándor verseiKovács Újszászy Péter: 21.
Kötter Tamás: Fair játék Légrádi Gergely novelláiDöme Barbara: Angyal a pincébőlOláh András: Mulasztásaink
Maruszki Balázs: Vasember fiaiTéblábolók, avagy eszetlenül váltjuk a rendszertCsík Mónika: Az ember tragédiája - Nyolc és feledik színDarvasi László: Karády zárkája
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumProgramokFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA