Blog
Bábos Drámaíró Verseny
A Magyar Drámaíró Verseny keretein belül idén először kerül sor bábos drámaírásra és előadásokra. A csapatok-műhelyek munkáit Varga Tamás követi figyelemmel, és számol be a Bárkaonline felületén.
Drámaíró Verseny - 3. csapat
A 3. csapat próbáit, előkészü- leteit a szombat esti meg- mérettetésre Farkas Wellmann Éva követi nyomon. A blog bejegyzései és képei folya- matosan kerülnek fel a honlapra.
Drámaíró Verseny - 2. csapat
A drámaíró verseny 2. csapatának blogja. Az eseményeket, fordulatokat, pillanatképeket Kiss László rögzíti és teszi közzé folyamatosan a Bárkaonline honlapján.
Drámaíró Verseny - 1. csapat
Folyamatos blogbejegyzések a Magyar Drámaíró Verseny 1. csapatának próbafolyamatáról. A minitársulat kalandjait Szil Ágnes követi nyomon, és osztja meg élményeit rendszeresen olvasóinkkal. 
A kulturális és művészeti szakmenedzserek képzése Ukrajnában
"I. D. Bezgin – a valamikori Szovjetunió színházi főiskolái közül elsőként – itt hozta létre, majd vezette azt a színházszervezés-ismereti tanszéket, amely gyakorló menedzsereket képez, és kutatásokat...
Szil Ágnes blogja Kielből
Elsőkönyvesek fesztiválját tartják a németországi Kielben, melyre idén Szil Ágnest, a JAKkendő-díj első nyertesét hívták meg Magyarországról. Tapasztalatairól ő maga számol be a Bárkaonline-nak...
Dávid Péter blogja (MDV)
Jelentés a Magyar Drámaíró Verseny eseményeiről: a piros csapat próbafolyamatáról Dávid Péter ír folyamatosan beszámolókat a Bárkaonline számára. A blogot a hétvégén többször frissítjük (7.)
Farkas Wellmann Éva blogja
Jelentés a Magyar Drámaíró Verseny eseményeiről: a fehér csapat próbafolyamatáról Far- kas Wellmann Éva ír folyama- tosan beszámolókat a Bárka- online számára. A blogot a hétvégén többször frissítjük...
Kiss László blogja (MDV)
Jelentés a Magyar Drámaíró Verseny eseményeiről: a zöld csapat próbafolyamatáról Kiss László ír folyamatosan beszámolókat a Bárkaonline számára. A blogot a hétvégén többször frissítjük (7.)
December 31.
Márványajtó
< >
Kopriva Nikolett tárcáiKontra Ferenc tárcáiHáy János tárcáiElek Tibor tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Csabay-Tóth Bálint: A sarjSzarvas Ferenc: Amikor az ellenőr mindennap megtanult egy verset
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Farkas Wellmann Éva: Magad lehetszHáy János: TermoszBíró József verseiKürti László versei
Kontra Ferenc: A dalmaták fehéren születnekEcsédi Orsolya novelláiTóth László: BúcsúzóZsidó Ferenc: Égig érő szénásszekér
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKApku_logo.png